Avdelningar på Struqtur

På Struqtur samlar vi ett gäng härliga personer som alla kompletterar varandra och som har väldigt roligt tillsammans. Var skulle du passa in?

Vad säger vår personal?

 • Vi har riktigt roligt på jobbet. Det är den perfekta mixen av att jobba hårt när det behövs samtidigt som vi kan sitta och prata om annat. Sen älskar jag att jag får testa på massa saker i mitt jobb. Har hittills inte fått ett "hårt nej" på ett förslag.

  Willem Kuijl

  Growth Marketer

 • Vi är ett gött gäng som är prestigelösa och jobbar tight ihop. Det finns en väldigt god balans mellan frihet och struktur (no pun intended). Vårt system med veckovisa sprints i ingenjörssidan samt att kollegorna är väldigt seniora gör att det aldrig blir stressigt eller övermäktigt trots att vi är en startup som växer i rask takt med en väldigt funktionsrik produkt.

  Shahin Agha-Ghassem

  Software Engineer

 • Att jobba på Struqtur innebär mycket eget ansvar. Du ansvarar för att nå upp till dina mål samtidigt som vi alltid uppskattar nya tillvägagångsätt och idéer och hur vi kan förbättra oss. Tror du att något kan fungera så testa! Att det dessutom är en familjär stämning på kontoret är ett stort plus för mig!

  Rasmus Lindström

  Sales Lead

 • Att jobba på Struqtur är synonymt med frihet under ansvar. Vi har bra ledning som inte micromanagar men förväntar sig tydliga resultat. Jag gillar personligen att det alltid finns mycket att göra och tydliga mål att nå. Dessutom har jag väldigt kul kollegor och det gör alltid dagen ljusare!

  Mattias Tholén

  Customer Success Manager

Jobbar du redan på Struqtur?

Hjälp till i rekryteringen och hitta din framtida kollega.

@struqtur.se